Δείτε βίντεο από το κοτέτσι όπου εντοπίστηκε ο σκανδαλιάρης πίθηκος

Δείτε βίντεο από το κοτέτσι όπου εντοπίστηκε ο σκανδαλιάρης πίθηκος

Ένα απρόσμενο επισκέπτη δέχθηκε σήμερα το πρωί ένα σπίτι στην Παλώδια Λεμεσού. Πρόκειται για τον σκανδαλιάρη πίθηκο, ο οποίος είχε δραπετεύσει πριν από περίπου ένα μήνα από το κλουβί του στην Πάφο.

Ο πίθηκος λοιπόν, ο οποίος μπορεί να διανύει μέχρι και δέκα χιλιόμετρα την μέρα, σήμερα βρέθηκε στην Παλώδια. Μπήκε στην αυλή ενός σπιτιού αλλά τον μυρίστηκε Λαμπραντόρ, ο οποίοςpithikaki2 βεβαίως και τον κυνήγησε. Μα που να τον πιάσει, από πήδημα σε δέντρο και από εκεί σε άλλο δέντρο. Τελικά μετά από πολλά γαβγίσματα και σκαμπανεβάσματα, ο πίθηκος μπήκε στο κοτέτσι.

Εκεί είδε τα αβγά. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν άφησε ένα. Ένα – ένα τα έβαζε στο στόμα του, τα έσπαγε, έτρωγε το περιεχόμενο και άφηνε στο έδαφος το τσόφλι.

Ευτυχώς βέβαια που μπήκε από μόνος του στο κοτέτσι. Εκεί τον κλείδωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και για επιδόρπιο του πρόσφερε μια μπανάνα. Μέχρι να φτάσει και η βοήθεια την οποία ζήτησε.

Εκεί κατεύθασε η Αστυνομία, ο γνωστός γητευτής ζώων Γιάννης Αγγελή, το κόμμα για τα ζώα, δημοσιογράφοι και καμπόσοι άλλοι, άσχετοι και περίεργοι οι οποίοι απόλαυσαν το θέαμα.

Ο Γιάννης Αγγελή με την χρήση ιδικού διχτύου κατάφερε να πιάσει τον ζωηρό πίθηκο και να τον βάλει σε ένα κλουβί μεταφοράς ζώων. Έπειτα τον κέρασαν φιστίκια γιατί ήταν καλό πιθηκάκι και υπάκουο.

Μέχρι όλα αυτά να γίνουν, έφτασε και ο ιδιοκτήτης του από την Πάφο. Ο οποίος αναγνώρισε το ζώο. Ως εκεί, καλά… Μετά που και το ζώο αναγνώρισε τον ιδιοκτήτη του, να δείτε τι έγινε.

Πιστεύουμε ότι από την χαρά του θα έκανε ταχυκαρδία το σκανδαλιάρικο τετράποδο.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του, οι δύο τους έχουν μια σχέση 16 χρόνων.