Διονύσης Τσακνής: Νέος δίσκος μετά από έξι χρόνια

Διονύσης Τσακνής: Νέος δίσκος μετά από έξι χρόνια

«Ψηλά Μέσα Στη Βροχή», ο Διονύσης Τσακνής σηκώνει την «Bandiera Rossa» και συστήνει το νέο δίσκο του.

Ο Διονύσης Τσακνής κάνει δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία μετά από έξι χρόνια απουσίας και παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Bandiera Rossa – Ψηλά Μέσα Στη Βροχή».

Πρόκειται για έναν δίσκο που περιλαμβάνει όλα τα νέα τραγούδια του Διονύση Τσακνή, όπως επίσης και ένα μελοποιημένο ποίημα – έκπληξη του Έλληνας ποιητή, πεζογράφου, μεταφραστή και ναυτικού Νίκου Καββαδία (1910 – 1975).

Ο Διονύσης Τσακνής είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Heaven Music, εγκαινιάζοντας το νέα δισκογραφική ετικέτα «Heaven Art» του ομίλου Antenna, μέσα από την οποία θα ξεχωρίσουν καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες.

Έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει κερδίσει τρία βραβεία για τη μουσική του, δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι, ενώ έχει να επιδείξει πλήθος συνεργασιών με σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς.

Το 1995 έκανε την πρώτη του απόπειρα στο χώρο του βιβλίου, εκδίδοντας ένα διήγημα με τίτλο «Υπό Προθεσμία».

Η νέα δισκογραφική δουλειά «Bandiera Rossa – Ψηλά Μέσα Στη Βροχή» του Διονύση Τσακνή κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο επίσημο κανάλι της Heaven Art στο YouTube. Στο τέλος του μήνα, το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε όλα τα δισκοπωλεία.

Τις συνθέσεις και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο Διονύσης Τσακνής.