Διάσημος τραγουδιστής κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του! [vid]

Διάσημος τραγουδιστής κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του! [vid]

Κατέρρευσε στη σκηνή μπροστά στα έντρομα μάτια των θαυμαστών του ο διάσημος σταρ Marilyn Manson. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης αναγκάστηκε να διακόψει εσπευσμένα την εμφάνισή του στο Χιούστον του Τέξας, το περασμένο Σάββατο, λόγω μιας σοβαρής αδιαθεσίας που ένιωσε.

Όλα ξεκίνησαν, πριν καλά καλά αρχίσει η συναυλία του, με τον Marilyn Manson να παραπονιέται ότι δεν αισθάνεται καλά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήθηκε από τους φωτογράφους να αποχωρήσουν από το μπροστινό μέρος της σκηνής, επειδή «ο Μάνσον αισθανόταν πολύ αδιάθετος και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Houston Press, ο Manson ανέβηκε στη σκηνή με καθυστέρηση, και τραγούδησε μερικά από τα πιο γνωστά του κομμάτια χωρίς να κινείται ιδιαίτερα και με ένα εμφανές τρέμουλο στη φωνή του. Σε βίντεο που τράβηξε ένας φαν, ο Manson εμφανίζεται να παραπονιέται για συμπτώματα θερμοπληξίας. Λίγα λεπτά αργότερα, και ενώ τραγουδούσε την γνωστή διασκευή του Sweet Dreams των Eurythmics, ο ρόκερ κατέρρευσε πάνω σε μία οθόνη.

Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την απομάκρυνσή του από τη σκηνή, ο Rob Zombie που εμφανίστηκε με την μπάντα του, τους White Zombie μετά τον εκκεντρικό ρόκερ έκανε την εξής ανακοίνωση: «Ο αγαπητός μου φίλος κ. Manson είναι λίγο άρρωστος».


Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Manson αναγκάζεται να διακόψει live εμφάνισή του, μιας και τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ τραγουδούσε, ένα κομμάτι του σκηνικού έπεσε πάνω του και τον τραυμάτισε σοβαρά, με αποτέλεσμα να ακυρώσει μεγάλο μέρος της περιοδείας του στις ΗΠΑ.