Διάσημοι που ντύθηκαν Άγιοι Βασιλίδες! Από την Beyonce στον Schwarzenegger!

Διάσημοι που ντύθηκαν Άγιοι Βασιλίδες! Από την Beyonce στον Schwarzenegger!

Οι διάσημοι αγαπάνε την εποχή των Χριστουγέννων.

Έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και την ευκαιρία να υποδυθούν για λίγο τον Άγιο Βασίλη.

Η Tyra Banks πριν γίνει παρουσιάστρια chat show και επέλεγε ποιο θα ήταν το επόμενο top model, ήταν μοντέλο της Victoria Secret. Στην φωτογραφία αυτή, ο Άγγελος φοράει την πιο σέξι εκδοχή της στολής του Αγίου Βασίλη για να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Ακόμα και ο Snoop Dog δεν μπορεί να αντισταθεί στην μαγεία των Χριστουγέννων. Ο ράπερ, ντυμένος Άγιος Βασίλης, τραγούδησε μαζί με τις Pussy Cat Dolls το γνωστό τραγούδι Santa Baby.

Τον προηγούμενο Δεκέμβρη, η Katy Perry υποδύθηκε έναν πιο ροκ Άγιο Βασίλη, συνδυάζοντας την στολή με ένα κολιέ και μαύρες μπότες.

Το άρωμα της Paris Hilton, Siren, κυκλοφόρησε την εποχή των Χριστουγέννων, οπότε η κληρονόμος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να μεταμφιεστεί.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της δεκαετίας του 80. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Nancy Reagan, κάθεται στα πόδια του Mr. T από την σειρά The A -Team, ο οποίος έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου.

Ο τραγουδιστής LL Cool J υποδύθηκε το 2003 τον Άγιο Βασίλη σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την φροντίδα των παιδιών.

Ο τραγουδιστής Cee Lo Green, ο οποίος είναι γνωστός για τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις του, μεταμφιέστηκε για μια συναυλία του κρατώντας μάλιστα και κουδούνι.

Ο Richard Branson τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών φορώντας την στολή του Άγιου Βασίλη με την παρέα δύο όμορφων κοριτσιών στο Παρίσι.

Τα μέλη του συγκροτήματος Destiny’s Child στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τις κούκλες τους, μεταμφιέστηκαν με σέξι χριστουγεννιάτικες στολές.

Ο Arnold Schwarzenegger εμφανίστηκε ως Άγιος Βασίλης σε φιλανθρωπική οργάνωση στο Los Angeles, με την ελπίδα ότι θα αυξήσει τους εθελοντές.
Η Pamela Anderson είναι στο φυσικό της styling. Είτε πρόκειται για το κλασικό κόκκινο ολόσωμο μαγιό του Baywatch, είτε για τη στολή του Santa Claus, η Pamela είναι σέξι και το ξέρει.
Η Mariah Carey στα πιο γεμάτα της, φοράει ένα πιο εναλλακτικό φόρεμα και μας τραγουδά με τη μελωδική της φωνή.
Η Gisele φοράει την πιο προκλητική στολή Άη Βασίλη μέχρι στιγμής. Φυσικά επικροτούμε και συμβουλεύουμε εάν θέλετε να ντυθείτε έτσι να το κάνετε μόνο εντός σπιτιού!
Τα κορίτσια Km Kardashian, Cindy Crawford, Heidi Klum, Taylor Swift!
Category SHOWBIZ & LIFE