Δέσποινα Βανδή – Φέτος θα έχει διαφορετικό ρόλο στο MadWalk…

Δέσποινα Βανδή – Φέτος θα έχει διαφορετικό ρόλο στο MadWalk…

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες εβδομάδες. Τα projects που «τρέχει» η Ελληνίδα star είναι πολλά και με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Αρχικά, προετοιμάζεται για το MadWalk, τη Δευτέρα 18 Απριλίου, που θα την βρει στο ρόλο της παρουσιάστριας. Πρόκειται για μία διοργάνωση που η ίδια στήριξε από την πρώτη στιγμή και πάντα, όταν οι υποχρεώσεις της το επέτρεπαν. Φέτος, ο ρόλος της, όμως, είναι διαφορετικός και με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Όσο για το στυλιστικό κομμάτι, η ίδια έχει καταλήξει στην απόφαση της επιλογής ρούχων με ελληνική υπογραφή.Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η Δέσποινα Βανδή ρυθμίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες οσο αναφορά την πρώτη της συλλογή που θα παρουσιάσει επίσημα, στο fashion music project. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η ίδια έχει την επίβλεψη σε όλα.

Μόλις το MadWalk ολοκληρωθεί, αρχίζει μία άλλη περίοδος για την τραγουδίστρια καθώς θα προετοιμάζει την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα και συγκεκριμένα, στο «Θέα», με τον Χρήστο Χολίδη στις 6 Μαΐου.

 

Πηγή: yupiii.gr