«Χωρίς Αφέντες» – Νέος δίσκος, συνεργασία καταξιωμένων ερμηνευτών και δημιουργών!

«Χωρίς Αφέντες» – Νέος δίσκος, συνεργασία καταξιωμένων ερμηνευτών και δημιουργών!

Ερμηνεύουν: Φωτεινή Βελεσιώτου, Κατερίνα Δούκα, Παντελής, Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Αρετή Κετιμέ, Βασίλης Λέκκας, Εύη Σιαμαντά, Γεώργης Τσουρής, Μπέττυ Χαρλαύτη, Αννα Χρυσάνθου.

Ενορχήστρωση: Γιώτης Κιουρτσόγλου

«Χωρίς Αφέντες»

Η συνεργασία τριών ξεχωριστών ανθρώπων της ελληνικής μουσικής, της Σοφίας Νάτσιου, του Πόλυ Κυριάκου και του Γιώτη Κιουρτσόγλου. Ανάμεσα σε τρεις πόλεις, τη Θεσσαλονίκη, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα δίσκο, που όπως δηλώνει το δελτίο τύπου, είναι γεμάτος τραγούδια και ποίηση, έμπνευση, θυμό, έρωτα και ελπίδα αλλά χωρίς φόβο και κυρίως “χωρίς αφέντες”!

Η Σοφία Νάτσιου, μουσικός από τη Θεσσαλονίκη υπογράφει τις μουσικές. Ο Πόλυς Κυριάκου από τη Νέα Υόρκη, γνωστός από τη συνεργασία του με τον Σταύρο Σιόλα και τη Φωτεινή Βελεσιώτου με τον δίσκο “Διόδια” καταθέτει τους στίχους.

Μαζί τους σημαντικοί ερμηνευτές της νέας και παλιάς γενιάς και η πρωτοπαρουσιαζόμενη κύπρια Άννα Χρυσάνθου που υποστήριξαν τα τραγούδια του δίσκου

Η ενορχήστρωση ανήκει στον προικισμένο μουσικό Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Ο δίσκος συνοδεύεται με ένα άρτια σχεδιασμένο έντυπο που περιλαμβάνει στίχους και φωτογραφίες από τον Αντώνη Σταμούλη.

Ήδη το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει δύο τραγούδια του δίσκου αυτού μέσα από τις φωνές της Φωτεινής Βελεσιώτου και της Λιζέτας Καλημέρη, μέσα από τις πρόσφατες συναυλίες τους στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Πηγή: ogdoo.gr