Αυτός είναι ο νέος έρωτας στην ελληνική showbiz

Αυτός είναι ο νέος έρωτας στην ελληνική showbiz

Ενας νέος έρωτας γεννήθηκε στους κόλπους της υποκριτικής, ανάμεσα σε δύο νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς που ήρθαν κοντά και τελικά γοητεύτηκαν ο ένας από τον άλλον!

Ο λόγος για τη Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη οι οποίοι ήρθαν πιο κοντά όταν αποφάσισαν να συνεργαστούν για ένα τραγούδι, τους στίχους του οποίου είχε γράψει εκείνη μιας και δεν ασχολούνται μόνο με την υποκριτική αλλά και με τη μουσική. Πρόκειται για το τραγούδι «Παράξενο» σε µουσική Στάµου Σέµση, στου οποίου το βιντεοκλίπ, µάλιστα, συµπρωταγωνίστησαν.

Το τραγούδι «µιλά» για ένα πολύ ερωτευµένο ζευγάρι που ζούσε µαζί και µοιραζόταν την καθηµερινότητά του, µέχρι που εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει τον σύντροφό της και να χωρίσουν. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται εδώ και χρόνια, όµως µόλις πριν από λίγους µήνες διαπίστωσαν πως τους ένωναν πολύ περισσότερα από µια απλή φιλία.

Αλλωστε, µέχρι τα Χριστούγεννα του 2017 ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης ήταν ζευγάρι µε την τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου, η οποία ζει επίσης έναν µεγάλο έρωτα στο πλευρό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Τόσο η Φωτεινή Αθερίδου όσο και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, σύμφωνα με τη Realnews, είχαν καταφέρει µέχρι πρότινος να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, µιας και λίγοι θα µπορούσαν να υποψιαστούν πως δύο φίλοι που και στο παρελθόν έβγαιναν µαζί για να διασκεδάσουν ή βρίσκονταν συχνά στην ίδια παρέα θα κατέληγαν να γίνουν ζευγάρι.

Πλέον, όµως, το µυστικό τους έχει αποκαλυφθεί και οι δυο τους απολαµβάνουν τον έρωτά τους, δείχνοντας µάλιστα και ιδιαίτερα δηµιουργικοί αυτή την περίοδο. Ο ηθοποιός ετοιµάζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει σε µιούζικαλ που ανεβάζει τον ερχόµενο χειµώνα το Εθνικό Θέατρο µε συµπρωταγωνίστριες τη Μαρίζα Ρίζου και τη Μαρία ∆ιακοπαναγιώτου.

Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Μίνωας Θεοχάρης και τη µουσική ο Θέµης Καραµουρατίδης και ο Γεράσιµος Ευαγγελάτος. Οσο για τη γλυκιά Φωτεινή, αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις για µεγάλα θεατρικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ που τη θέλουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οµως, πάντα χρειάζεται ένα ευχάριστο διάλειµµα από τη δουλειά. Το φετινό καλοκαίρι, τουλάχιστον στις αρχές του, τους βρήκε χωριστά σε διακοπές, εκείνη στην όµορφη Τήνο και στην αγαπηµένη της Αίγινα και εκείνον στην Ιο, όµως κανείς δεν γνωρίζει αν σκοπεύουν στο άµεσο µέλλον να κάνουν και τις πρώτες κοινές διακοπές τους, µιας και από κοινού έχουν αποφασίσει να κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά.

Category SHOWBIZ & LIFE