ΆΡΧΩΝ – Έγινε release η νέα δουλειά του Μάριου Χριστοφόρου. Ακούστε την στο music.net.cy

ΆΡΧΩΝ – Έγινε release η νέα δουλειά του Μάριου Χριστοφόρου. Ακούστε την στο music.net.cy

Ακούστε ολόκληρη την ολοκαίνουρια κυκλοφορία του Μάριου Χριστοφόρου.

Ημέρα Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, έγινε το release, δηλαδή κυκλοφόρησε επίσημα το «έργο» με τίτλο ΆΡΧΩΝ (ARCHON) από την Scent and Sound Records.

Λέμε «έργου» γιατί με αυτό που ακούσαμε…! Δεν το λες και για ένα απλό μουσικό κομμάτι.
Πράγματί ένα έργο για «λίγους», όπως είχαμε διαβάσει σε ένα από τα διάφορα άρθρα των προηγούμενων ημερών, όπου αναφέρονταν για την εν λόγω κυκλοφορία του Μάριου Χριστοφόρου.

Ένα επικό κομμάτι που κρύβει μια τεράστια μουσική παραγωγή. Από την παραγωγή μέχρι το θέμα του, συνήθως τέτοιο άκουσμα το συναντάμε σε παραγωγές ταινιών στο Hollywood και όσοι είναι λάτρεις των soundtracks, κλασσικής μουσικής και όχι μόνο μπορούν να το αντιληφθούν.

Όσοι πάλι δεν είναι και τόσο λάτρες του συγκεκριμένου είδους, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της δουλείας από τα μουσικά όργανα, τις χορωδίες, τις σοπράνο, το χαρακτήρα, το ηχόχρωμα και το mixing που δημιούργησε ο κύπριος συνθέτης στο έργο «Άρχων».

Είτε τον γνωρίσαμε ως Christopher Breeze, είτε ως Μάριο Χριστοφόρου, ο Κύπριος ταλαντούχο νεαρός έχει αποδείξει τη συνεχιζόμενη εξέλιξη στην δουλεία του, γεγονός που γίνεται αισθητό σε κάθε του παραγωγή, ανεξάρτητα με ποιο καλλιτεχνικό του όνομα επιλέγει να την παρουσιάσει.

Ακούστε το κομμάτι που ακολουθεί και θα αντιληφθείτε: