Αποστολία Ζώη – Αποκαλύπτει γιατί «χάθηκε» από το τραγούδι

Αποστολία Ζώη – Αποκαλύπτει γιατί «χάθηκε» από το τραγούδι

Η Αποστολία Ζώη εξηγεί γιατί απείχε για χρόνια από το τραγούδι.

Για την περίοδο που είχε παρατήσει το τραγούδι και ζούσε μόνιμα στην επαρχία με τον τότε αγαπημένο της Γιώργο Σεϊταρίδη μίλησε με συνέντευξη της στο περιοδικό «People» η Αποστολία Ζώη.

«Επέλεξα να φύγω στην καλύτερή μου φάση, γιατί θεωρούσα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω διαφορετικά, καθώς είμαι πολύ περήφανος άνθρωπος. Αν η καριέρα μου είχε πάρει την κάτω βόλτα και δεν με ήθελε ο κόσμος, δεν θα επέστρεφα στο χώρο. Αποφάσισα να φύγω τότε, γιατί είχα πολλή ανάγκη να ξεκουραστώ και να κοιτάξω αυτό που θέλει πραγματικά η ψυχή μου. Για μένα αυτό είναι υγεία. Ξέρω πως ήταν ρίσκο και ήμουν προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να μη γυρίσω, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί υπήρχε μια μεγάλη αγκαλιά από τον κόσμο για μένα. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να φύγω και ήθελε πολλή δύναμη. Αισθάνομαι πολύ περήφανη που βρήκα αυτή τη δύναμη. Σκέψου πως ούτε οι δικοί μου το πίστευαν. Μάλιστα είχα κάνει το κουμάντο μου, για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά» δήλωσε συγκεκριμένα η Αποστολία Ζώη.

«Δεν είχε να κάνει η προσωπική μου ζωή. Πραγματικά είχε γίνει παρανόηση, γιατί γράφτηκαν τόσα πολλά και δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Μάλιστα τα περισσότερα δημοσιεύματα δεν τα είχα διαβάσει καν και είχα κλείσει ακόμα και το τηλέφωνό μου. Από εκεί και πέρα, συνέπεσε με τις εξελίξεις στην προσωπική μου ζωή και γράφτηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Να σου πω την αλήθεια, είχα αποφασίσει ένα χρόνο πριν πως θα έκανα αυτό το διάλειμμα, αλλά χρειαζόταν μια προετοιμασία, καθώς δεσμευόμουν με το συμβόλαιο της δισκογραφικής μου εταιρείας και είχα προγραμματισμένες εμφανίσεις. Δεν μπορούσα να σηκωθώ και να φύγω. Αν πάντως γύριζα το χρόνο πίσω, πάλι την ίδια απόφαση θα είχα πάρει» πρόσθεσε η τραγουδίστρια για το διάστημα της αποχής της από το τραγούδι.

 

Πηγή: vipnews.gr