Άντρες, Προσοχή! Τι πρέπει να ξέρετε για τις μεθυσμένες γυναίκες…

Άντρες, Προσοχή! Τι πρέπει να ξέρετε για τις μεθυσμένες γυναίκες…

1. Καταρχήν, όσα σφηνάκια και να την ποτίσεις δεν πρόκειται, αν δεν θέλει, να την καταφέρεις να σου κάτσει! Πιο πιθανόν να την κουβαλήσεις ως το σπίτι της γιατί θα είναι πίττα παρά να την πάρεις σπίτι σου.

2. Προετοιμάστου ψυχολογικά. Τι εννοώ; Η αντίδραση της όταν μεθύσει εξαρτάτε άμεσα σε ποιο μουτ ήταν πριν αρκέψει να πίννει. Αν εχώρησε, θα φταίει όποιο αρσενικό ον περάσει που μπροστά της. Αν είναι ερωτευμένη, μέχρι και η κουτσή Μαρία θα μάθει το όνομα του λεγόμενου.

3. Αγαπητέ άντρα, όταν δεις μια γυναίκα να πίνει μεν προσπαθήσεις να την κοντράρεις, πολύ πιθανόν να αποδειχτεί πιο γερό ποτήρι που σένα και να θιχτεί ο ανδρισμός σου. Και κανόνισε μεν πιττώσεις στην προσπάθεια σου να της αποδείξεις ότι αντέχεις παραπάνω γιατί σίουρα εν θα σε κουβαλά σπίτι σου!

4. Είναι έτοιμη να ππέσει χαμέ που την ζάλη, τα πόδια της εν σώνουν το κορμί της ΑΛΛΑ η έννοια της ένι αν εν οκ το μακιγιάζ της! Πάει να κάνει εμετό και πρώτη της έννοια ένι να μαζέψει τα μαλλιά της να μεν χαλάσουν. Και όταν κάνει εμετό και μετά…φρεσκάρει το κοκκινάδι της!

5. Θα μάθεις ούλλη την ιστορία της ζωής της μέσα σε μια νύχτα. Από τα πρώτα της βήματα, μέχρι το τελευταίο της πήδημα. Ποιος της άφησε απωθημένα, ποιος ψυχολογικά, ποιος την εκεράτωσε (εννοείτε με πιο άshημη) κτλ.

6. Αν είναι αρκετά μαννή/φτανή/ευάλωτη/χαζή/τσουλλί…ίσως καταλήξει σε κανένα κρεβάτι στο οποίο πριν χαράξει μαζεύκει τα μπογαλάκια της και φέφκει μετανιωμένη.

7. Αν είναι τσακωμένη με τον γκόμενο στέλνει του μήνυμα κάθε 2,5 λεπτά, αν καθυστερήσει 37 δευτερόλεπτα να της απαντήσει, πιάνει τον τηλέφωνο, αν δεν της απαντήσει μπαίνει φατσόπραμα μες το προφιλ του να δει που ένι, αν έκανε check in πάει τυχαία και βρίσκει τον, αν δεν έκανε ξεκινά για το σπίτι του, λιο πριν κατεβεί αρκέφκει και κλαίει για να την δει κλαμένη και να την «παρηγορήσει».

8. Αν τυχαίνει να είσαι ο φίλος της και να εφκήκετε μαζί, προετοιμάστου κατά τη διαδρομή προς το σπίτι να απαντήσεις σε περίπου 89 ερωτήσεις κρίσεως-παγίδας και θα της πεις τουλάχιστον 18 φορές ότι την αγαπάς. ΠΡΟΣΟΧΗ: πίενε με τα νερά της.

9. Αν είσαι η κολλητή της φρόντισε να ένι φορτισμένο το κινητό σου και η μνήμη του διαθέσιμη. Ετοιμάστου να τραβήσεις βίντεο που θα βλέπεις την επόμενη μέρα και για τα επόμενα 50 χρόνια και να γελάς παραπάνω απ’όσο εγέλας όταν έβλεπες το dumb&dumber.

10. Ότι είχες μέχρι τώρα την περιέργεια να μάθεις αλλά η συγκεκριμένη γυναίκα εκράταν το στόμα της ερμητικά κλειστό, σε αυτή τη φάση είναι η ευκαιρία σου. Ρώτα την όοοτι θέλεις, είναι έτοιμη να τα σπουρτίσει ούλλα και να κάψει και τις φίλες της.

Υ.Γ. Για αποφυγή κινδύνων, το καλύτερο πράμα που έshεις να κάνεις είναι να την πάρεις απλά σπίτι για ύπνο!

 

Πηγή: cytoday.eu

Category SHOWBIZ & LIFE