Ανακάλυψε τη νέα απόλαυση με Λανίτης Γαλακτοκομικά

Ανακάλυψε τη νέα απόλαυση με Λανίτης Γαλακτοκομικά

Η Α/φοί Λανίτη επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων, παρουσιάζοντας στο κυπριακό κοινό το δικό της brand 

Τα Λανίτης Γαλακτοκομικά είναι πλέον γεγονός και καλούν το κυπριακό καταναλωτικό κοινό να ανακαλύψει τη νέα απόλαυση, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο χαρτοφυλάκιο. Η Α/φοί Λανίτη επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων, δημιουργώντας για πρώτη φορά το δικό της brand, προσφέροντας έτσι μοναδικές επιλογές κορυφαίας ποιότητας που αντανακλούν τις αξίες, την παράδοση και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας.

Τα Λανίτης Γαλακτοκομικά περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο εύρος προϊόντων, τοοποίοβρίσκεται στα ράφια των αγορών από τον Οκτώβριο. Το νέο χαρτοφυλάκιοτης Α/φοί Λανίτη αφορά την κατηγορία των τυριών και συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα:

  • Χαλλούμι,
  • Κυπριακό Τυρί (τύπου χαλλούμι) Light, με χαμηλά λιπαρά
  • Παραδοσιακό Κυπριακό Αιγοπρόβειο Χαλλούμι,
  • Φρέσκια Αναρή Αλατισμένη και Ανάλατη και
  • Παραδοσιακή Ξηρή Αναρή.

Η νέα γκάμα επιλογώντης Α/φοί Λανίτη ακολουθεί όλες τις εγκεκριμένες μεθόδους και πιστοποιήσεις, αλλά και τους επίσημους κανονισμούς της κυπριακής κυβέρνησης για τη χρήση του όρου «Χαλλούμι».

«Η Α/φοί Λανίτη επεκτείνεταιδυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων με το δικό της brand, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά, παρέχοντας πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στην κυπριακή αγορά, όπως άλλωστε κάνει εδώ και 75 χρόνια. Είναι μια απόφαση-ορόσημο για μας και είμαστε βέβαιοι ότι το καταναλωτικό κοινό της χώρας θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και σύντομα τα Λανίτης Γαλακτοκομικά θα βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των Κυπρίων. Πάντα με σεβασμό προς τους καταναλωτές, η Α/φοί Λανίτη ανανεώνει τα προϊόντα που προσφέρει, ανταποκρινόμενη με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής οικογένειας», δήλωσε ο Νικόλας Μπενιουδάκης, Dairy Unit Manager της Α/φοί Λανίτη.

Σχετικά με την Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και Γαλακτοκομικών Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα σνακ TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.

Μάθετε περισσότερα στο website: www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Category BRANDS, Featured