«Άλλον Άνθρωπο»: Ο Γιάννης Πλούταρχος συστήνει το επόμενο τραγούδι του

«Άλλον Άνθρωπο»: Ο Γιάννης Πλούταρχος συστήνει το επόμενο τραγούδι του

Με το επόμενο τραγούδι του μας φέρνει σε επαφή ο Γιάννης Πλούταρχος, στο κατώφλι του νέου άλμπουμ του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί οσονούπω το νέο και πολυαναμενόμενο δίσκο του, τον οποίο θα προλογίσει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη φέρει τον τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και πρόκειται να γίνει διαθέσιμη από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Το άλμπουμ που θα περιέχει 19 τραγούδια έχει δανειστεί την ονομασία του από την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου, «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Η υπέροχη μελωδική μπαλάντα με την ονειρική ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου έχει τύχει ζεστής αποδοχής από το κοινό και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, καθότι τις τελευταίες εβδομάδες εντοπίζεται μόνιμα στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού Airplay Chart, ενώ συγκεντρώνει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας καλλιτέχνης που έχει συνδεθεί με την επιτυχία σε κάθε μουσική πρόταση, επανέρχεται με το single που καλείται να διαδεχθεί το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και να υποστηρίξει την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης δουλειάς.

Η καινούρια επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου ονομάζεται «Άλλον Άνθρωπο». Η σύνθεση είναι δημιουργική κατάθεση του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου, των δύο δημιουργών που έχουν υπογράψει το «Ένας Άντρας Που Αγαπούσε Δίχως Όρια» (2006), το «Δε Θέλω Άλλο» με το «Εγώ Κουβέντα Δε Θα Πω» (2011) και φέτος το «Σταμάτησα Σε Σένα».

«Άλλον Άνθρωπο»: Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου από τη Heaven Music.