Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες παρουσιάζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες παρουσιάζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Σε μια μοναδική συναυλία, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες ιδρύθηκε το 1998 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός και στελεχώνεται, αποκλειστικά, από εθελόντριες. Αποστολή του Σωματείου είναι η προσφορά οικονομικής βοήθειας  σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, είτε συνεισφέροντας στα ιατρικά τους έξοδα ή στις καθημερινές τους ανάγκες.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα. Με στιγμές γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε. Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε, από μια ερμηνεύτρια που μας ταξιδεύει και μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Μια τραγουδίστρια που μας αγγίζει με την ερμηνεία της και μας συγκινεί με την ευαισθησία της. Που μας «ξεσηκώνει», παρασύροντάς μας σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα – ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και επιλογές της ίδιας, από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της, αλλά και όσα θέλει να μοιραστεί μαζί μας.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, ενώ στη σκηνή μαζί της θα εμφανιστούν οι Bαχάν Γκαλστιάν (κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ, ζουρνάς), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα, κρουστά), Παρασκευάς Κίτσος (ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο), Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας (ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα, κρουστά, πιάνο), και Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, λαούτο, ούτι, ακουστική κιθάρα). Υπεύθυνοι ήχου είναι οι Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ τον σχεδιασμό του φωτισμού έχει αναλάβει ο Phil Hills.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι το “Andrey & Julia Dashin’s Foundation” (www.dashinfoundation.org), με χορηγούς Almyra Hotel, Εύρηκα Λτδ, Deloitte Cyprus και RCB Bank Ltd, και υποστηρικτές Abacus Ltd, DIMCO LTD, ExxonMobil, Ioannou & Theodoulou Ltd, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Τσιμεντοποιία Βασιλικού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Ράδιο Πρώτο και το TimeOut Cyprus. Την επιμέλεια παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Menta Art Events (www.menta3.com).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το www.tickethour.com.cy, αλλά και από τα καταστήματα ACS Courier (7777 7040).