Αυτό το remake του Wannabe των Spice Girls θα σας φτιάξει τη μέρα

Αυτό το remake του Wannabe των Spice Girls θα σας φτιάξει τη μέρα

Μπορεί οι Spice Girls να μην επανασυνδέθηκαν αυτό το καλοκαίρι όπως ήλπιζε πολύς κόσμος αλλά η ιδέα του girl power παραμένει 20 χρόνια μετά από τότε που το συγκρότημα κυκλοφόρησε το Wannabe.  

Το ντεμπούτο κομμάτι του γκρουπ απέκτησε μια άλλη εκδοχή αυτή τη φορά από τη φιλανθρωπική ομάδα Project Everyone, όπου οι γυναίκες από όλο τον κόσμο λένε σε όλους τους ηγέτες κρατών τι πραγματικά θέλουν όπως τραγουδάνε στους διάσημους στίχους οι Spice Girls (“Yo, I’ll tell you what I want, what I really really want” ) – από το τέλος της βίας ενάντια σε γυναίκες σε ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση για κορίτσια.

Είναι ειλικρινά ένα από τα πιο ενθαρρυντικά πράγματα που έχει βγει εδώ και βδομάδες και έχει την φουλ υποστήριξη της Victoria Beckham.

«Πιστεύω ότι το φιλμ είναι μια καταπληκτική ιδέα», είπε σε μια δήλωση. «Πόσο υπέροχο είναι μετά από 20 χρόνια, η κληρονομιά των Spice Girls, το Girl Power να χρησιμοποιείται για να χειραφετήσει και να δώσει δύναμη σε μια ολόκληρη νέα γενιά».

Στο βίντεο παίρνουν μέρος καλλιτέχνες από την Νιγηρία, την Νότιο Αφρική, την Βρετανία, την Αμερική, τον Καναδά και την Ινδία. Ο σκοπός του πρότζεκτ είναι να ξεσηκώσει γυναίκες από όλο τον κόσμο να κάνουν tweet μια εικόνα που να γράφει τι ζητούν ώστε να βελτιωθεί η ζωή τους και να χρησιμοποιήσουν το hashtag, #WhatIReallyReallyWant.

Αυτές οι εικόνες θα παρουσιαστούν μπροστά στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ, τον Σεπτέμβριο. Οπότε όλες οι κυρίες καλούνται να σκεφτούν τι θέλουν πάρα πολύ για τον εαυτό τους.

lifo.gr