Η αφιέρωση του Stan στον Παντελή Παντελίδη

Η αφιέρωση του Stan στον Παντελή Παντελίδη

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη συντάραξε τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του. Σχεδόν όλα τα νυχτερινά μαγαζιά έκλεισαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ως ένδειξη πένθους για το χαμό του 32χρονου καλλιτέχνη.

Ένα από τα γνωστά πρόσωπα που θρήνησε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου του ήταν ο Stan, τον οποίο είδαμε ναξεσπά σε λυγμούς έξω από το Teatro αλλά και συντετριμμένο τη μέρα της κηδείας.

Χθες Παρασκευή, άνοιξε το Έναστρον, όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Stan. Σημειώνεται ότι ο Παντελής Παντελίδης, μια εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή είχε διασκεδάσει στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο και είχε τραγουδήσει στην πίστα με τον Βασίλη Καρρά.

Ο Stan, στη χθεσινή εμφάνιση του δεν παρέλειψε να τιμήσει τη μνήμη του φίλου του. Φανερά συγκινημένος τραγούδησε μαζί με τον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί το «Λιώμα σε γκρεμό», μία από τις επιτυχίες του Παντελίδη, ενώ έκλεισε το πρόγραμμα του λέγοντας: «Το τελευταίο μου κομμάτι να το αφιερώσουμε σ’ αυτή την ψυχή, γιατί ήταν κι αυτός ένα “παράξενο παιδί”».

Πηγή: madata.gr