Το ολοκαίνουριο Dacia Duster είναι πανέτοιμο να «δαμάσει» τους δρόμους της Κύπρου και μπορείς να το αποκτήσεις από €13,900!


Η άνεση και ασφάλεια που προσφέρει, αλλά και η οδηγική υπεροχή του ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι ικανό για να σταματήσει το νέο Dacia Duster!

Για όλους όσοι θέλουν εύκολη μετακίνηση στην πόλη, αλλά και για αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, το Dacia Duster σάς δίνει τη δυνατότητα να το επιλέξετεσε έκδοση4 χ 2 ή 4 x 4, κάνοντας το ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και εγγυάται ότι κανένας δρόμος δεν είναι απροσπέλαστος.

Η οθόνη αφής 7’’ με κυπριακούς χάρτες θα σας βοηθήσει να μη χάνετε ποτέ την πορεία σας, ενώ ο σταθεροποιητής ταχύτητας θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στις εξορμήσεις μακρινών αποστάσεων, βοηθώντας σας να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Tο βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος σε συνδυασμό με την κάμερα οπισθοπορείας θα συμβάλει σημαντικά στην εύκολη και γρήγορη στάθμευση.

Το νέο Dacia Duster με την έντονη προσωπικότητα και χωρίς κανένα εμπόδιο να είναι ικανό να το σταματήσει μπορεί να γίνει δικό σου από μόνο€13,900! Απόκτησέ το τώρα και επωφελήσου του κύρους και της αξιοπιστίαςτου Ομίλου Χαρ. Πηλακούτας.

Νέο Dacia Duster. Δαμάστε τους δρόμους από €13,900!