Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρασύρει στη νέα ερωτική επιτυχία «Κοριτσάκι Μου»


Περιμέναμε ανυπόμονα τη στιγμή αυτή και ο Πέτρος Ιακωβίδης, εξυπακούεται, μας ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κρατά σφιχτά στην «Αγκαλιά» του το «κοριτσάκι του», παρασύροντας στο μεθυστικό άρωμα της καινούριας επιτυχίας του.

Τα τρία singles που είχε κυκλοφορήσει μέχρι πρότινος («Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά») εδραίωσαν γερά την ύπαρξή του στο μουσικό προσκήνιο, με τον ίδιο να κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη των ραδιοφώνων, ενώ έχει κατακτημένη την αγάπη του κοινού.

Τρία τραγούδια που έχουν καταγράψει σχεδόν 7,5 εκατομμύρια προβολές.

«Κοριτσάκι Μου…»

Σε μία από τις πιο γόνιμες φάσεις της καριέρας του, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του στο «Fantasia», ο Πέτρος Ιακωβίδης κρατά σφιχτά στην «Αγκαλιά» του το μέλλον του στη δισκογραφία το οποίο αναμφίβολα του ανήκει.

Με όχημα μία αισθαντική μπαλάντα και συγχρόνως μία μεγάλη επιτυχία που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα, ο Πέτρος Ιακωβίδης εντείνει τον έρωτα και το πάθος.

Το «Κοριτσάκι Μου», όπως είναι ο τίτλος της, είναι η ιδανικότερη αφιέρωση που θα σκορπίσει διάχυτο στην ατμόσφαιρα το ρομαντισμό.

Τους ερωτικούς στίχους γράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης μαζί με τον STAN. Τη μεθυστική μουσική συνυπογράφουν οι Πάνος Βλασακούδης, Μάνος Δεδεβέσης, Ιωσήφ Κοτσυφάκης, STAN και Πέτρος Ιακωβίδης, σε μία παραγωγή της Icon Music. Μία ανίκητη ομάδα που εξακολουθεί να πορεύεται ενωμένη στο δρόμο των επιτυχιών.

Τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έλαβαν μέρος εντός της Αττικής, στο καταπράσινο τοπίο της Λίμνης Μαραθώνα, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Μπενιουδάκη. Ο συνδυασμός πλάνων από το φυσικό περιβάλλον με τα παράφορα συναισθήματα που προκαλεί το «Κοριτσάκι Μου» δημιουργούν – το δίχως άλλο – ένα ακαταμάχητο θέαμα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hitchannel.gr