Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα, στο Estate 360º entertainment! (Trailer)


Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παρουσιάζοντας μία νέα πρόταση ψυχαγωγίας στο θρυλικό χώρο του ESTATE, μαζί του οι Onirama!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σάκη Ρουβά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι γεγονός! Ο θρυλικός χώρος της Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5, θα φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept A NIGHT TO REMEMBER!

Ο κορυφαίος Έλληνας star ανατρέπει δημιουργικά τα δεδομένα παρουσιάζοντας το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25-ετούς καλλιτεχνικής του πορείας.

Μαζί του οι ONIRAMA, με τον εκρηκτικό frontman Θοδωρή Μαραντίνη, ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες και πολλές εμπνευσμένες διασκευές κι εντυπωσιάζουν με τη δυναμική τους σκηνική παρουσία.

Το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του θρυλικού χώρου του Villa Mercedes, στην Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5, ανοίγει την πόρτα του με νέο όνομα:
ESTATE 360º entertainment

Το ESTATE – 360º entertainment αποτελεί ένα πλήρως ανακαινισμένο υπερσύγχρονο club, έτοιμο να φιλοξενήσει το πιο πρωτοποριακό live music concept των τελευταίων χρόνων.

Ο Interior Designer Σάκης Κυριακίδης διατηρώντας την δομή του χώρου, μέσα από διακριτικές εικαστικές παρεμβάσεις, συνδύασε άψογα, το μπρούντζο και το σίδερο με την πέτρα και δημιούργησε έναν industrial χώρο σπάνιας αισθητικής.

Το επιβλητικό stage απλώνεται σε ολόκληρο το club και εξοπλισμένο με το high tech set-up οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας, συστήνει στην Αθήνα το μέλλον της διασκέδασης στα clubs.

Τέλος, το εστιατόριο SETT, που φιλοξενείται στο χώρο, προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις ‘New American Cuisine’ που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη, καθώς και cocktail bar με μοναδικά blends που ανεβάζουν το επίπεδο του mixology στην Ελλάδα.

#EstateAthens
#EstateOfSakis

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/sakisrouvasfans/videos/10156230773520328/” width=”750″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
Τιμή φιάλης από 170€ (4 άτομα)
Είσοδος με ποτό: 20€
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3469154

ESTATE, Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5, Αθήνα